Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste

home_rondje_1

Bij BELLE toujours kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld het epileren van je wenkbrauwen, het harsen van je benen of een gezichtsbehandeling op basis van je huidadvies.

In de salon wordt gewerkt met het merk Skeyndor. Dit is een huidverzorgingsmerk uit Barcalona. De naam Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat het merk uitstraalt. Skeyndor heeft een ruim assortiment aan producten en behandelingen voor zowel gezicht als lichaam.

Bij een bezoek aan de salon wordt er eerst een huidadvies ingevuld. Er wordt dan gekeken naar je type huid en wat deze nodig heeft aan verzorging. Vervolgens wordt er een passend huid-verzorgingsproduct en behandeling bij gekozen. Na de behandeling wordt er een thuisadvies meegegeven, zodat je ook thuis producten kunt blijven gebruiken voor een optimaal resultaat.

 
 
icon box image

SKEYNDOR BASIC TREATMENTS

Expert cleanse pro

De perfecte huidverzorgingslijn om de huid diepgaand te reinigen en voor te bereiden op de gezichtsbehandeling.

Professional mask treatment

Ondersteunende behandeling voor de huid die een extra boost aan voedingsstoffen nodig heeft. Door gebruik te maken van een ampul en een van de professional masks krijgt de huid een intensieve en diepgaande behandeling. Verbetert de structuur van de huid, vermindert huidproblemen, vult de benodigde voedingsstoffen aan en heeft een anti-ging werking.

icon box image

SKEYNDOR PROFESSIONAL PACK TREATMENTS

Power C + brightening antioxidant prof. treatment

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Global Lift professional treatment

Behandeling voor de rijpe huid ter bescherming van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume herstelt en de verslapping van de onderkin verzacht.

icon box image

SKEYNDOR MEN TREATMENT

Skeyndor men express energizing professional treatment

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeiende mannehuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en reistent tegen de invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat.

Skeyndor men intense hydrating professional treatment

Deze behandeling richt zich op het herstel van de juiste huidbalans, vult de vochtdepots aan en reguleert de talgproductie. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.