Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste

Bij BELLE toujours kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld het epileren van je wenkbrauwen, het harsen van je benen of een gezichtsbehandeling op basis van je huidadvies.

In de salon wordt gewerkt met het merk Skeyndor. Dit is een huidverzorgingsmerk uit Barcalona. De naam Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat het merk uitstraalt. Skeyndor heeft een ruim assortiment aan producten en behandelingen voor zowel gezicht als lichaam.

Bij een bezoek aan de salon wordt er eerst een huidadvies ingevuld. Er wordt dan gekeken naar je type huid en wat deze nodig heeft aan verzorging. Vervolgens wordt er een passend huid-verzorgingsproduct en behandeling bij gekozen. Na de behandeling wordt er een thuisadvies meegegeven, zodat je ook thuis producten kunt blijven gebruiken voor een optimaal resultaat.

 
 
icon box image

SKEYNDOR BASIC TREATMENTS

Essential treatment

Bij deze behandeling ligt de nadruk op het in standhouden van de huidflora en de vochtbalans. De Essential producten vullen de tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel. De huid is stralend en schoon. Afgestemd op de huid zonder specifieke problemen (normaal – droge huid of de normale – vette huid).

Aquatherm treatment

De behandeling die de (over)gevoelige huid kalmeert, herstelt en ondersteunt. De samenstelling op basis van thermaal bronwater versterkt de afweer van de huid en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel.

Natural defence moisturizing treatment

Herstellende en weerstand versterkende behandeling van de vochtarme huid. Door de vochtbalans te optimaliseren en de huidfuncties te herstellen krijgt de huid haar natuurlijke weerstand weer terug. Het direct herstellend effect maakt de huid weer soepel en comfortabel.

Professional mask treatment

Ondersteunende behandeling voor de huid die een extra boost aan voedingsstoffen nodig heeft. Door gebruik te maken van een ampul en een van de professional masks krijgt de huid een intensieve en diepgaande behandeling. Verbetert de structuur van de huid, vermindert huidproblemen, vult de benodigde voedingsstoffen aan en heeft een anti-ging werking.

Clear balance treatment

Bestrijdt de hoofdzaken van de vette en/of onzuivere huid: talgafscheiding en verdikt hoornlaag. Met Clear balance treatment wordt de huid intensief gezuiverd, gereinigd en ondersteund in haar zelfherstellende vermogen. Brengt de huid in balans, herstelt het vochtgehalte en kalmeert haar.

SKEYNDOR MEN TREATMENT

Skeyndor men express energizing professional treatment

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeiende mannehuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en reistent tegen de invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat.

Skeyndor men intense hydrating professional treatment

Deze behandeling richt zich op het herstel van de juiste huidbalans, vult de vochtdepots aan en reguleert de talgproductie. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.

icon box image

SKEYNDOR PROFESSIONAL PACK TREATMENTS

Aquatherm professional 02 treatment

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Power C + brightening antioxidant prof. treatment

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Power hyaluronic treatment

Een vochtregulerende handeling op basis van hyalonzuur. De krachtige vochtbinder hersteld de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Power ha eye contour and lashes professional treatment

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. De microcirculatie en de lymfestroom worden gestimuleerd voor een oogopslag. De speciale formule van het oogmasker biedt de oogcontouren comfort, verfrist en heeft dankzij de hyalonzuur een opvullend effect op rimpeltjes. De oogopslag is fris en jeugdig en de huidstructuur is verfijnd en gelift. Deze behandeling is te combineren met de skeyndor behandelingen.

Power retinol treatment

Deze egaliserende behandeling op basis van pure Retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure Retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt het cel vernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

icon box image

SKEYNDOR PROFESSIONAL PACK TREATMENTS (vervolg)

Power oxygen treatment

Bescherm je huid tegen vervuiling van buitenaf met het Power Oxygen van Skeyndor! De lijn bestaat uit een serum en een crème/emulsie. Het serum beschermt ons tegen vervuiling en ontgift tegelijkertijd de huid. Door de toegevoegde antioxidanten krijgt de huid weer een gezonde gloed terug!

Global Lift professional treatment

Behandeling voor de rijpe huid ter bescherming van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume herstelt en de verslapping van de onderkin verzacht.

Corrective

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die zowel diepe rimpels als mimische lijntjes egaliseert. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Eternal

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongd effect en stelt de huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot cel vernieuwing en aanmaak van collageen.

Derma peel pro timeless peel

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

Derma peel pro brightening peel

Deze professionele exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peiltechnieken combineert. Deze teint verhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van de melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

home_rondje_1