Pedicure

Pedicure

BELLE toujours is gespecialiseerd op het gebied van voetzorg. Zowel mannen als vrouwen kunnen in de salon terecht voor de verzorging van hun nagels, voor het verwijderen van overtollig eelt, voor een behandeling van kloven of ingegroeide nagels of voor een van de andere basis-behandelingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een spa & wellness behandeling van je onderbeen en voet.

Ook mensen met voetproblemen kunnen bij BELLE toujours terecht voor een behandeling. Eerst wordt er onderzoek gedaan naar de oorzaken van je voetklachten en daarna wordt er een behandelplan opgesteld zodat we samen kunnen werken aan een oplossing voor je voetproblemen.

 
 
icon box image

Nagelregulatie

Nagelregulatie is het verbeteren en begeleiden van een pijnlijke nagelvorm of ingroeiende nagels doormiddel van een beugel. De klachten kunnen verholpen worden door het plaatsen van een nagelbeugel. Er wordt besproken welke beugel het meest geschikt is voor uw klacht.

orthese

icon box image

Nagelreparatie gel/acryl

Nagelreparatie is een techniek waarbij doormiddel van gel of acryl een gescheurde, afgebroken of stootnagel hersteld kan worden. Ook kan de nagel begeleid worden in de groei. Met een kunstnagel kan de nagel gedeeltelijk of helemaal vervangen worden.

orthese

orthese

icon box image

Orthese

Orthese is het behandelen van teenafwijkingen die voor complicaties zorgen. De behandeling is gericht op het behouden of verbeteren van de bewegelijkheid van de tenen.

orthese

icon box image

Antidruktechniek

Dit is een techniek die wordt toegepast als tijdelijke therapie. Het kan toegepast worden bij pijnklachten of om een wond drukvrij te leggen. Het doel is pijnvermindering.
Pijn kan ontstaan van binnenuit of buitenaf (likdoorn, wondjes en blaren). Het kan op alle delen van de voet aangebracht worden.

orthese