Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste

Bij BELLE toujours kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld het epileren van je wenkbrauwen, het harsen van je benen of een gezichtsbehandeling op basis van je huidadvies.

In de salon wordt gewerkt met het merk Skeyndor. Dit is een huidverzorgingsmerk uit Barcalona. De naam Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat het merk uitstraalt. Skeyndor heeft een ruim assortiment aan producten en behandelingen voor zowel gezicht als lichaam.

Bij een bezoek aan de salon wordt er eerst een huidadvies ingevuld. Er wordt dan gekeken naar je type huid en wat deze nodig heeft aan verzorging. Vervolgens wordt er een passend huid-verzorgingsproduct en behandeling bij gekozen. Na de behandeling wordt er een thuisadvies meegegeven, zodat je ook thuis producten kunt blijven gebruiken voor een optimaal resultaat.

icon box image

Professional behandelingen

Global lift

Behandeling voor de rijpere huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontouren en de hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslappingen van de onderkin verzacht.

Corrective

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die zowel diepe rimpels als mimische lijntjes egaliseert. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuing en aanmaak van collageen.

Eternal

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongd effect en stelt de huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot cel vernieuwing en aanmaak van collageen.

icon box image

Luxe behandelingen

Aquatherm 02

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Power C

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van de vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, met zijn krachtige antioxidant, stimulereert de celstofwisseling en de collagenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energie-boost aan de doffe vermoeide en door de zon aangedane huid.

Natural Defence anti aging

Behandeling voor de huid met de eerste tekenen van veroudering. De huid wordt in al haar functies geoptimaliseerd en het weefsel geher-structureerd. Dit resulteert in een frisse, egale teint en een verfijning van het weefsel. Vooral geschikt voor de droge tot zeer droge huid.

icon box image

Basis behandelingen

Aquatherm

Een behandeling die de huid kalmeert, hersteld en ondersteunt. De samenstelling op basis van thermaal bronwater versterkt de afweer van de huid en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel.

Clear Balance

Deze behandeling bestrijdt de hoofdoorzaak van de vette en/of onzuivere huid: ondzuiverheden, talgafscheiding en verdikte hoornlaag. De huid wordt intensief gereinigd en gezuiverd, brengt de huid in balans, hersteld het vochtgehalte en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel.

home_rondje_1

icon box image

Overige schoonheidsbehandelingen

Epileren van de wenkbrauwen
Verven van de wenkbrauwen en/of wimpers
Harsen van de bovenlip, kin en/of zijkant van het gelaat harsen
Harsen van de bikinilijn, oksels, armen en/of onder- en bovenbenen
Harsen van de rug en/of borst van de heren